Kundupplevelser

Ungefär sex av tio vuxna har förhöjda kolesterolnivåer i blodet. Detta kan beror på livsstil, kost och ibland ärftliga faktorer.

Vårt mål är att nå ut till så många som möjligt av dessa människor och skapa långsiktiga lösningar för en mer hälsosam vardag, 365 dagar om året. Här får du chansen att läsa hur Betavivo har hjälpt riktiga människor i deras vardagliga liv och vi hoppas detta kan inspirera andra.

Läs vad våra kunder säger:

Agneta (63), Tullinge

Som nybliven pensionär vill jag värna om min hälsa, för att leva ett gott, aktivt och fullvärdigt liv många år än, med att orka umgås med mina barnbarn, resa, gå ut i naturen m.m.

Jag äter Betavivo havrehjärtan till frukost tillsammans med yogurt, ibland tillsätter jag blåbär eller andra bär, några valnötter. Sen en kopp te och en apelsin, så står jag mig till 11-kaffet. Det är både gott och enkelt och jag känner mig nöjd med att ha fått i mig nyttigheter som kan bidra till att sänka mitt kolesterol.

Hittade Betavivo genom: Reklam

Äter Betavivo för att: Sänka mitt kolesterol

Alice (68), Kareby

Jag började äta Betavivo för magens skull i första hand, äter varje dag till frukost i min lättfil, provade att sluta ett tag men kände inte samma välbehag efter frukost, så det var bara att köpa igen, inser att jag inte kan vara utan Betavivo. Det är nog minst 15 år sedan jag började äta det.

Hittade Betavivo genom: Tips från kusin

Äter Betavivo för att: Sänka mitt blodsocker

Åsa (70), Frösön

Jag blev rekommenderad av apotekspersonal och en god vän, att prova Betavivo, eftersom jag har högt kolesterolvärde. Jag vill inte äta statiner, eftersom det påstås inte vara bra. Både jag och maken äter havrehjärtan tillsammans med yoghurt varje dag. Makens höga blodtryck har väsentligt förbättrats och han har fått plocka bort en av medicinerna. Vi tycker båda att vi mår bra av att äta havrehjärtan och det är dessutom gott. Har rekommenderat Betavivo till alla vänner som har ”olika ålderskrämpor. Ser fram emot ett friskare liv, resten av min tid på jorden.

Hittade Betavivo genom: Rekommendation från apotek

Äter Betavivo för att: Sänka mitt kolesterol

Eva (69), Malmö

Jag äter betavivo varje dag med havregrynsgröt och även en kapsel Hjärta+3. Mår väldigt bra av detta!

Hittade Betavivo genom: Rekommendation från apotek

Äter Betavivo för att: Sänka mitt kolesterol

Irja (70), Göteborg

Jag äter Betavivo havrehjärtan för att sänka mitt kolesterolvärde, dom smakar bra och jag har blivit beroende, saknar dom om jag måste hoppa över någon dag!

Hittade Betavivo genom: Tips från vän

Äter Betavivo för att: Sänka kolesterol och blodsocker

Jarek (47), Lerberget

Efter en hjärtattack som visade sig bero på kranskärlssjudom kom jag i kontakt med Betavivo på Helsingborgs Sjukhus. Jag hade sett produkten innan på Apoteket och även då funderat på att köpa den. Jag var tvungen att sänka mina triglycerider värden och ändra min kost totalt. Innan hjärtinfarkten så var jag tvungen att gå på en diet, den gav fantastiska resultat men den effekten kan jag få av Betavivo och slippa gå på en extrem diet. Jag är väldigt aktiv inom sport då jag jobbar på Höganäs Sportcenter. Jag försöker leva sunt och hälsosamt och Betavivo är ett utomordentligt hjälpmedel till att uppnå ett hälsosammare liv.

Hittade Betavivo genom: Sjukhus

Äter Betavivo för att: Sänka mitt kolesterol

Laila (62), Hyltebruk

Mitt blodsocker rusade i höjden när min mamma dog samt stressen att ordna för pappa. Ryggoperation gjorde att promenader/motion försvårades. Efter julstöket var det dags ordna upp hälsan. Min dietist rekommenderade Betavivo när även min mage protesterade. Bra mättnadskänsla och viktnedgång samt lugnare mage fick jag på köpet.

Hittade Betavivo genom: Rekommendation från dietist

Äter Betavivo för att: Sänka mitt blodsocker

Leif (47), Bandhagen

Eftersom jag tränat i hela mitt liv och har en sund livsstil ville jag även få en sund frukost som hjälper att sänka kolesterol och blodsocker. Nu när man börjar bli äldre och det är viktigt att hålla koll och sänka kolesterolet. Vilket resulterat i mätbara sänkningar som konstaterats av min husläkare. Äter mina betavivo med yoghurt varje morgon! Rekommenderar redan min omgivning om detta och absolut även andra!

Hittade Betavivo genom: Reklam

Äter Betavivo för att: Sänka mitt kolesterol

Margareta (73), Nödinge

Efter ett högt kolesterolvärde under de senaste åren läste jag en annons om Betavivo havrehjärtan i Senioren för elva månader sedan. Jag gick till apoteket, där jag fick bra information. Jag har nu under elva månader ätit Betavivo havrehjärtan. Vid en läkarundersökning igår fick jag veta, att mitt kolesterolvärde sjunkit från 7,6 till 6,8. Jag är mycket nöjd. Jag lägger Betavivo havrehjärtan på min yoghurt, som jag blandat med aprikoser. En mycket god frukost eller ett bra mellanmål.

Hittade Betavivo genom: Reklam

Äter Betavivo för att: Sänka mitt kolesterol

Maria (50), Karlstad

Vid en hälsokontroll genom mitt arbete visade det sig att jag till min ”förskräckelse” hade ett förhöjt kolesterolvärde detta trots att jag är en kvinna i mina bästa år, inte äter kött eller ägg, är måttlig med alkohol och är en regelbunden motionär. Vad gör man då? Googlade runt och hittade Betavivo. Har nu ätit det i ca tre månader, mår toppen, blodsockret håller sig på en bra nivå, slipper att bli småsugen innan lunch. Ser fram emot att göra ett nytt test av mitt kolesterolvärde framemot sommaren.

Hittade Betavivo genom: Sökning på internet

Äter Betavivo för att: Sänka kolesterol och blodsocker

Rolf (69), Gävle

Jag började äta Betavivo havrehjärtan för drygt ett år sedan som ett komplement till min medicinering. Jag har nu slutat äta mina mediciner och har minst lika bra värden på kolesterolet.

Hittade Betavivo genom: Tips från familj/vän

Äter Betavivo för att: Både kolesterol och blodsocker

Thomas (61), Trollhättan

Sökte en lösning till en lägre blodsocker och kolesterolhalt och upptäckte vid mina regelbundna besök med min vårdcentral att mina värden för både blodsockret och kolesterolen blivit mycket bättre sedan jag börjat med Betavivo havrehjärtan till frukost varje dag.

Hittade Betavivo genom: Rekommendation från apotek

Äter Betavivo för att: Både kolesterol och blodsocker

Betavivo finns att köpa på apotek och i hälsokostbutik.